TEMIŠVAR

Putovanje za 8. mart

Temišvar – jednodnevni izlet

TERMIN PUTOVANJA: 10. MART 2018.

TEMIŠVAR je najveći grad Banata, leži na reci Begej i sedište je Županije Tamiš. Sa 412.753 stanovnika četvrti je grad po veličini u Rumuniji. Temišvar je poznat i kao kulturni, obrazovni i trgovački centar zapadne Rumunije. Temišvar je i najveći kulturno-istorijski centar Srba u Rumuniji. Najviše srpskog življa okupljeno je upravo u ovom gradu, gde inače postoje mnoge kulturne ustanove koje ih zbližavaju. Grad se naziva i „Malim Bečom“, jer je veoma dugo bio pod Habzburgovcima i njegovo središte svojom arhitekturom i ambijentima podseća na stari deo Beča.

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Čačka u ranim jutarnjim časovima. Vožnja preko Beograda i Vršca do Temišvara. Dolazak u Temišvar, najveći i najznačajniji grad Banata. Obilazak grada  u pratnji lokalnog vodiča: Trg Ujedinjenja, Bastion Marije Terezije, Srpska Saborna crkva, Trg Pobede, Dvorac Hunjadi Janoša, Gradska opera, kip vučice koja doji Romula i Rema, Trg Slobode sa starom gradskom kućom…  Slobodno vreme u centru grada. Individualni odlazak do najvećeg šoping centra u ovom delu Evrope – ” IULIUS MALL” http://www.iuliusmall.com/ . Slobodno vreme za šoping. U ranim večernjim časovima polazak ka Srbiji.  Dolazak u mesto polaska u ponoćnim časovima u zavisnosti od uslova na putu.

 

Mesto polaska Čačak
Cena aranžmana 2.190 RSD

Način plaćanja: 30% prilikom rezrvacije, ostatak  gotovinskido 5 dana pre putovanja.

 

Aranžman obuhvata:

  • prevoz autobusom turističke klase ( klima, DVD )
  • panoramsko razgledanje grada uz pratnju lokalnog vodiča
  • usluge pratioca – vodiča i organizacione troškove

 

Aranžman ne obuhvata:

  • međunarodno putno zdravstveno osiguranje
  • individualne troškove

Potrebna dokumenta za putovanje: NOVI BIOMETRIJSKI PASOŠ

Za realizaciju programa minimum 50 putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti).

 

Organizator putovanja TA „Matović“ – Čačak, licenca OTP 636/2010 od 23.11.2010.godine.

Ad

Notes

© Copyright 2011 by Studio No.1 - matovic.rs Sva prava zadržana

giay nam depgiay luoi namgiay nam cong sogiay cao got nugiay the thao nu