PUTOVANJA

Izaberite vašu destinaciju !

— Izaberite svoju želejnu destinaciju iz naše ponude ! —

Segedin

11. mart

Jednodnevni izlet u Segedin. Jedan od najpoznaijih univerzitetskih gradova u Evropi. Poznat i po odličnim restoranima...

POGLEDAJTE

Hilandar

Putovanja

Hilandar, u starijim spisima i Hilendar (grč. Χιλανδαρίου) je srpski manastir koji se nalazi u severnom delu Svete gore Atonske države pravoslavnih monaha koja postoji više od hiljadu godina.

DETALJNIJE

Venecija

Venecija

16-19. mart

Venecija izgrađena na 120 malih ostrva u laguni, sa kanalima umesto ulica, jednostavno je grad koji morate videti i doživeti u svoj njegovoj intrigantnosti.

DETALJNIJE

Temišvar

Temišvar

11. mart

TEMIŠVAR je najveći grad Banata, leži na reci Begej i sedište je Županije Tamiš. Sa 412.753 stanovnika četvrti je grad po veličini u Rumuniji.

DETALJNIJE

SOLUN 2

Putovanja Solun

14-17.februar

Solun ( ili Tesaloniki, drugi je po veličini i značaju grad u Grčkoj, posle Atine. To je i glavni grad istoimenog okruga Solun .

DETALJNIJE

SOLUN 1

Putovanja Solun

10-12.mart

Solun ( ili Tesaloniki, drugi je po veličini i značaju grad u Grčkoj, posle Atine. To je i glavni grad istoimenog okruga Solun i periferije Središnja Makedonija. Solun je jedna od najznačajnijih luka Balkana.

DETALJNIJE

ATINA

Putovanja

Grčka

Atina je glavni grad Grčke i prefekture Atika i jedan od najpoznatijih gradova Evrope, kao i najveći grad Grčke. Savremena Atina je veliki i kosmopolitski grad dok je starogrčka Atina bio moćni grad-država...

DETALJNIJE
Ad

Posetioci

Posetioci od 2015

Vaša IP: 54.211.129.71

Ad
Ad

Notes

© Copyright 2011 by Studio No.1 - matovic.rs Sva prava zadržana

giay nam depgiay luoi namgiay nam cong sogiay cao got nugiay the thao nu