TEMIŠVAR - JEDNODEVNI IZLET

01. maj 2017.

TERMINi PUTOVANJA: 28. OKTOBAR. 2017.      //        11. novembar 2017.

TEMIŠVAR je najveći grad Banata, leži na reci Begej i sedište je Županije Tamiš. Sa 412.753 stanovnika četvrti je grad po veličini u Rumuniji. Temišvar je poznat i kao kulturni, obrazovni i trgovački centar zapadne Rumunije. Temišvar je i najveći kulturno-istorijski centar Srba u Rumuniji. Najviše srpskog življa okupljeno je upravo u ovom gradu, gde inače postoje mnoge kulturne ustanove koje ih zbližavaju. Grad se naziva i „Malim Bečom“, jer je veoma dugo bio pod Habzburgovcima i njegovo središte svojom arhitekturom i ambijentima podseća na stari deo Beča.

PROGRAM PUTOVANJA:

 

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz Čačka u ranim jutarnjim časovima (oko 3.00h). Vožnja preko Gornjeg Milanovca, Beograda, Vršca do Temišvara. Dolazak u Temišvar, najveći i najznačajniji grad Banata. Obilazak grada  u pratnji lokalnog vodiča: Trg Ujedinjenja, Bastion Marije Terezije, Srpska Saborna crkva, Trg Pobede, Dvorac Hunjadi Janoša, Gradska opera, kip vučice koja doji Romula i Rema, Trg Slobode sa starom gradskom kućom… Odlazak do jednog od najvećih tržnih centara u ovom delu Evrope – ” IULIUS MALL” (www.iuliusmall.com). Slobodno vreme za šoping. U popodnevnim časovima polazak ka Srbiji.  Dolazak u mesto polaska u ponoćnim časovima u zavisnosti od uslova na putu.

 

Termin putovanja

Cena

28. oktobar

2.290 RSD

11. novembar

2.290 RSD

Aranžman plativ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu AIK banke na dan plaćanja

Način plaćanja: 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije do 7 dana do polaska.

 

Aranžman obuhvata:

  • prevoz autobusom turističke klase (klima, DVD) ili minibusom turističke klase,
  • usluge pratioca – vodiča ispred agencije
  • organizacione troškove

Aranžman ne obuhvata:

  • međunarodno putno zdravstveno osiguranje
  • individualne troškove

 

MOGUĆNOST POLASKA IZ DRUGIH GRADOVA UZ DOPLATU U ZAVISNOSTI OD BROJA PUTNIKA

 

Potrebna dokumenta za putovanje: NOVA LIČNA KARTA ILI PASOŠ (za decu obavezan pasoš)

Za realizaciju programa minimum 45 putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti).

                           Organizator putovanja TA „Matović“ – Čačak, licenca OTP 636/2010 od 23.11.2010.godine. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja TA Matović

Ad

Posetioci

Posetioci od 2015

Vaša IP: 54.224.50.28

Ad
Ad

Notes

© Copyright 2011 by Studio No.1 - matovic.rs Sva prava zadržana

giay nam depgiay luoi namgiay nam cong sogiay cao got nugiay the thao nu