ŠOPING U ISANBULU

09.11.2017.

Istanbul – najveći i najvažniji grad u Turskoj. Nalazi se na obalama Bosforskog moreuza i Mramornog mora, na raskrsnici puteva koji vode sa Balkanskog poluostrva u Malu Aziju i iz Sredozemnog u Crno more. Jedini je grad na svetu koji se prostire na dva kontinenta. U davna vremena poznat kao Konstantinopolj ili Konstantinov grad, kasnije Carigrad, a danas Istanbul, predstavlja najjače ekonomsko i kulturno sedište turske države, važan internacionalni i saobraćajni čvor, a ujedno i veoma zanimljiv turistički centar.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan (09.11.) ČAČAK – ISTANBUL
Polazak za Istanbul iz Čačka u 17.00h sa parkinga ispred “Roda centra”. Vožnja kroz Srbiju sa kraćim usputnim zadržavanjima. Noćna vožnja kroz Bugarsku i Tursku.

2.dan (10.11.) ISTANBUL
Dolazak u Istanbul u prepodnevnim časovima. Odlazak na panoramsko razgledanje grada iz autobusa. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za shopping u Kapali carsiji (Bazar sa 3000 radnji). Mogucnost večernjeg odlaska u autentični turski nargila bar na nargile i čajeve. Noćenje.

3.dan (11.11.) ISTANBUL – ČAČAK
Doručak.
Pakovanje stvari i polazak na fakultativno razgledanje Istanbula sa lokalnim vodičem na srpskom jeziku. Obilazak Plave Dzamije (jedne od tri najveće i najlepše dzamije u islamskom svetu), Svete Sofije ( nekada najveće pravoslavne crkve na svetu, pa dzamije a sada muzeja stare skoro 1500 godina), Topkapi palate (velelepne sultanske palate gde je zivela vecina turskih Sultana sa riznicom dragulja, dijamanata, zlata i ostalih poklona koje je sultan dobijao od svojih vazala i podanika) , Rimski Hipodrom (ogromnog platoa gde su se za vreme starog Rima odrzavale trke dvokolica). Odlazak na egipatski bazir i kupovina zacina sa Istoka ili slobodno vreme . Pre polaska organizovana poseta trznom centru HISTORIA. Polazak za Čačak u večernjim časovima (oko 20.00h). Nocna voznja preko Bugarske sa usputnim zadrzavanjima radi obavljanja carinskih formalnosti.

4.dan (12.11.) ČAČAK

Očekivani dolazak u Čačak u ranim jutarnjim časovima. (Kraj usluga).

Termin putovanja

Cena po osobi iz Čačka

09.-12.11.2017.

89 €

Aranžman plativ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan plaćanja

Uslovi i način plaćanja: 30 % prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranžmana najkasnije 10 dana pre početka putovanja.

 

DOPLATA ZA POLASKE IZ: Užica – 10 €, G. Milanovca i Požege – 5 € (minimum 8 putnika)

 

DOPLATA ZA 1/1 SOBU 50% OD CENE ARANŽMANA.

 

Aranžman obuhvata:

  • prevoz modernim turističkim autobusom (DVD, klima)
  • smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 1 noćenja sa doručkom
  • obilaske prema programu (Istanbul – panorama grada)
  • usluge pratioca vodiča ispred agencije
  • organizacione troškove putovanja

Aranžman ne obuhvata:

  • Fakultativni izlet razgledanje grada sa lokalnim vodičem i ulaznicama po programu – 45 €;
  • troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja;
  • individualne troškove;
  • ulaznice za individualne

 

Potrebna dokumenta za putovanje: NOVI BIOMETRIJSKI PASOŠ.

 

 

Za realizaciju programa minimum 45  putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa, spajanja sa drugom agencijom ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti).

 

Organizator putovanja TA „Matović“ – Čačak, licenca OTP 636/2010 od 23.11.2010.godine.Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja TA Matović

Ad

Posetioci

Posetioci od 2015

Vaša IP: 54.224.50.28

Ad
Ad

Notes

© Copyright 2011 by Studio No.1 - matovic.rs Sva prava zadržana

giay nam depgiay luoi namgiay nam cong sogiay cao got nugiay the thao nu