Katići - Uvac 2 dana 1 noćenje

Putovanje za 1. maj

Katići – Uvac

TERMIN PUTOVANJA: 01.05. – 02.05.2018.

2 DANA / 1 NOĆENJE

  1. dan (10.03.) ČAČAK / Katići Polazak iz Čačka u 08:00h, Vožnja do Katića. Smeštaj u hotel „Matović Logos“. Slobodno vreme za šetnju i odmaranje ili odlazak u podhod na vrh planine Mučanj – „Jerinin grad“ 1534 m. Mučanj je dobio ime zahvaljujući Svetom Savi koji se mučio dok se nije popeo na vrh. Ispod vrha se nalazi i česma posvećena ovom svetitelju, lekovita Savina voda. Po predanju, Sveti Sava se molio Bogu da mu da vode jer je bio žedan. Na mestu gde je sada česma, njegov konj je udario kopitom i voda je potekla! Povratak u hotel. Večera, noćenje.
  2. dan (11.03.) SJENICA / UVAC / ČAČAK Doručak. Napuštanje smeštaja i nastavak putovanja do kampa rendžera na ulazu u prirodni rezervat kanjona reke Uvac. Ukrcavanje u čamce i vožnja kroz meandre reke Uvac, uz razgledanje gnezda beloglavog supa. Obilazak Ledene pećine, do čijeg ulaza se može stići samo sa reke. Po povratku u kamp čeka Vas roštilj uz mogućnost kupovine čuvenog sjeničkog sira. Polazak za Zlatibor gde je predviđena pauza za odmor. Nakon pauze polazak za Čačak. Dolazak u Čačak u večernjim časovima. (Kraj usluga).
Termin putovanja Cena po osobi
10.-11.03.’18 4.900 RSD

Način plaćanja: 30% prilikom rezervacije, ostatak u celosti do polaska.

 

Aranžman obuhvata:

  • prevoz autobusom turističke klase;
  • smeštaj u hotelu „Matović Logos“ u Katićima na bazi 1 polupansiona.
  • roštilj u kampu SRP „Uvac“;
  • usluge vodiča – pratioca grupe;
  • ulaznice u SRP “Uvac”;
  • vožnja čamcima kroz SRP” Uvac”;
  • organizacione troškove.

Aranžman ne obuhvata:

  • individualne troškove.

 

Za realizaciju programa minimum 45  putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti).

 

Organizator putovanja TA „Matović“ – Čačak, licenca OTP 636/2010 od 23.11.2010.godine.

Notes

© Copyright 2011 by Studio No.1 - matovic.rs Sva prava zadržana