HOTEL MATOVIĆ LOGOS

DVA DANA NA SNEGU

Dva dana na snegu

Turistička agencija „Matović“ i hotel „Matović Logos“ organizuju „DAN NA SNEGU“ za decu osnovnih škola. Nezaboravan provod za mališane u jednom od najlepših predela, na idealnoj nadmorskoj visini (1024m) u područiju planine Mučanj, u vazdušnoj banji – Katići.

JANUAR – FEBRUAR

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan: Polazak iz Čačka u 07.30h. ispred škole. Dolazak u Katiće u 09.00h. Slobodno vreme za sankanje i igre na snegu sa animatorom. Predviđen ručak u hotelu „Matović Logos“ od 13h do 14h. Nakon ručka slobodno vreme za sankanje i igre na snegu do večernjih sati. Predviđena večera od 18h do 19h. Slobodno vreme u hotelu (igraonica, stoni fudbal). Od 20h do 21h predviđen program u diskoteci sa animotorom. Noćenje.
2. dan: Doručak od 8h do 9h. Nakon doručka slobodne aktivnosti na snegu sa animatorom. Predviđen ručak u hotelu „Matović Logos“ od 13h do 14h. Nakon ručka slobodno vreme za sankanje i igre na snegu do 16h kada je predviđen polazak za Čačak. Dolazak u Čačak na mesto polaska oko 17.30h. (Kraj usluga)
Cena: 2.990 RSD
Način plaćanja: u 3 jednake mesečne rate.
U cenu uračunato:
• Prevoz (prevoznik „Matović Tours“)
• Smeštaj u hotelu „Matović Logos“, dva ručka, doručak i večera
• Animator
• Nadoknada za nastavnike-učitelje
Za realizaciju programa minimum 40 učesnikaa. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti).

Organizator putovanja TA Matović – Čačak, licenca OTP 636/2010 od 23.11.2010. godine. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja TA Matović.

Ad

Notes

© Copyright 2011 by Studio No.1 - matovic.rs Sva prava zadržana

giay nam depgiay luoi namgiay nam cong sogiay cao got nugiay the thao nu