HOTEL MATOVIĆ LOGOS

DAN NA SNEGU

Dan na snegu – Jednodnevni izlet

Turistička agencija „Matović“ i hotel „Matović Logos“ organizuju „DAN NA SNEGU“ za decu osnovnih škola. Nezaboravan provod za mališane u jednom od najlepših predela, na idealnoj nadmorskoj visini (1024m) u područiju planine Mučanj, u vazdušnoj banji – Katići.

JANUAR – FEBRUAR

         PROGRAM PUTOVANJA:

         Polazak iz Čačka u 07.30. ispred škole. Dolazak u Katiće u 09.00h. Slobodno vreme za sankanje i igre na snegu sa animatorom. Predviđen ručak u hotelu „Matović Logos“ od 13h do 14h. Nakon ručka slobodno vreme za sankanje i igre na snegu. U 16.00h predviđen polazak za Čačak. Dolazak u Čačak ispred škole predviđen oko 17.30h. (Kraj usluga).

 

Cena:

1.490 RSD

Način plaćanja: u 3 jednake mesečne rate.

U cenu uračunat

  • Prevoz (prevoznik „Matović Tours“)
  • Ručak u hotelu „Matović Logos“
  • Animator
  • Nadoknada za nastavnike-učitelje

Za realizaciju programa minimum 40 učesnikaa. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti).

 

Organizator putovanja TA Matović – Čačak, licenca OTP 636/2010 od 23.11.2010. godine. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja TA Matović.

Ad

Notes

© Copyright 2011 by Studio No.1 - matovic.rs Sva prava zadržana

giay nam depgiay luoi namgiay nam cong sogiay cao got nugiay the thao nu